Om FoTobben as

FoTobben AS ble etablert 1992 med forretning på Sødorptunet kjøpesenter på Vinstra.

Fotoforretning med fotostudio, fotograf, innramming og bildeproduksjon

Butikkutsalg med fotoartikler, rammer, ur, smykker og gaveartikler.

Egen nettbutikk. Besøk oss her  Gavo.no

Ansatte
Torbjørn Slåen

Innrammingsansvarlig

 

Salg og Innramming

Randi Kveen

Lab- ansvarlig bildeproduksjon

Salg, Scan, Retusj og Design

Anne M. Steine

Eier av FoTobben as og fotograf. 

Lurer du på noe?
Send oss en beskjed her!

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for FoTobben as sine nettsteder. FoTobben as er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.fotobben.no  FoTobben as samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

• E-postadresse

• Fornavn og etternavn

• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

FoTobben as samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Eksempel på skjema:

• For å kunne sende relevant informasjon. ved f.eks booking av fotografering eller pris på innramming eller ur reprasjoner. Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på FoTobben.no lagres i Outlook. Hvordan slettes opplysningene? Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Anne/ FoTobben as Utlevering av informasjon til tredjepart? Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men FoTobben kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av FoTobben as.  Rettigheter Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at FoTobben as ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Kontaktinformasjon FoTobben as/ Anne

Din lokale fotobutikk

Besøksadresse:

Sødorptunet kjøpesenter

Nedregate 1, 2640 Vinstra

org. nr 964382484mva

Kontakt oss
post@fotobben.no
telefon 61 29 18 77
Åpningstider: Man-fre 09-18 Lørdag   09-16

Org nr: 964 382 484 MVA

 

© Copyright Fotograf Anne M. Steine/FoTobben as